Mama mea, cersetoarea

mymomrocksEu o cunosc pe mama mea. Stau cu ea in casa. Se pare insa ca altcineva a crezut ca este mama mea. Ea este o tanti pe care am gasit-o pe scarile de la TNB (mereu gasesti pe cineva acolo). Si-a scos din papornita diverse obiecte si cauta disperata ceva. M-a abordat. Nu intelegeam ce zicea pentru ca nu avea voce. Nu era muta, pur si simplu avea nevoie de apa. Nu aveam niciun fel de lichid, dar aveam tigari. Se pare ca si tutunul hidrateaza pentru ca, odata ce i-am oferit o tigara, si-a revenit si a inceput discutia.
Putini stiu ca eu am stat de vorba cu o printesa pe urmele careia erau cei de la SRI. Se ascundea prin hoteluri luxoase ca “Majestic”, “Astor”, “Capitol”. Umbla asa desalata pentru ca nu trebuia sa fie recunoscuta.
Isi lasase rochiile si palariile extravagante pe mana securistilor. Era mereu cu ochii in patru. Asta pana cand a realizat ca ea era mama mea: “ma crezi acum daca iti spun ca eu sunt mama ta?”. Dupa cateva incercari nereusite in care m-am straduit sa-i spun ca o cunosc pe mama mea si nu e EA, am cedat si am acceptat o a doua mama care era si “print si cersetor”. My new mommy si-a intrat in rol si a inceput cu sfaturile: “barbatii sunt animale de aceea trebuie sa porti centura de castitate, fata mea. Altfel te iau si te dezbraca si fac asa si asa cu tine”.
Dupa lectiile de viata a inceput un adevarat concurs de cultura generala in care “mami” mi-a demonstrat ca stie 4 limbi straine: engleza, franceza, germana, italiana. Mi-a scris pe un biletel cate o propozitie in fiecare limba. Am plecat luminata de la TNB, imbogatita in neamuri si in cultura. Now i need to find my father, oh daddy, where are you?
Moksha

Advertisements

One thought on “Mama mea, cersetoarea

  1. Fata mea, ai scris excelent, e minunată povestea ta…dar semnează-te – pls- că mă omoară suspansul!! 🙂

    Și postează mai des 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s