Mihai Traistariu: “Si eu as vrea sa-mi gasesc pe site-ul vostru prieteni”

mihai1Mihai Traistariu se gandea sa devina “ozenolog”(OZN), cosmonaut sau astronom,vroia sa calatoreasca prin cosmos, sa comunice cu extraterestrii. Nu s-a gandit ca va face o cariera in muzica, toate au venit treptat.

1. Ce te-a determinat sa canti?

Undeva in sufletul meu am vrut sa devin celebru, plus ca vocea o mostenesc de la parinti. Nu m-am gandit niciodata ca voi face o meserie din asta sau ca voi castiga atatia bani, toate au venit de la sine.

2. Povesteste-mi cum ti-ai inceput cariera in muzica?

Prin cls. a 11-a am inceput sa cant singur cu casete si cd-uri, vroiam sa ajung … mare. Am avut bafta ca la primul meu concurs, la Focsani sa iau premiul 2, asta mi-a dat atata curaj incat de-atunci nu m-am mai lasat.

3. Cum te ajuta on-line-ul in promovarea imaginii tale?

Pai … nu-mi dau seama … probabil ajuta . Lumea isi gaseste piesele mele pe net , poze cu mine tot pe net , site-ul meu tot pe net , hi-5 -ul meu tot pe net etc. Biografia mea e completa tot pe net , cu fanii tin legatura tot pe net , iar stirile cu mine abunda pe net, deci … net-ul chiar ma promoveaza.

4.Ai un PR sau te consulti cu cineva in legatura cu imaginea ta?

Sunt propriul meu PR, nu-mi place sa ” gandeasca ” altcineva in locul meu , nu mai zic … sa ” vorbeasca ” altcineva in locul meu.

5. In ce masura accepti sau pui in practica sfaturile celorlalti in ceea ce priveste muzica si imaginea ta?

Iau in seama doar ce cred eu ca e un sfat bun. Nu mai tin cont de miile de pareri din jur, vreau sa-mi fac viata si cariera dupa bunul plac.

6. Crezi ca temele abordate in melodiile tale, au impact pentru ascultatori?

De obicei cant despre dragoste … 90 % .
La hip-hop e altceva, la mine mesajele sunt accesibile tuturor.

7. Cum comentezi initiativa hobbydater, de a face sa se intalneasca intre ei oameni care nu se cunosc dar care sunt legati printr-o pasiune comuna?

Mi se pare o idee geniala si nu glumesc. Si eu as vrea sa-mi gasesc pe site-ul vostru prieteni pasionati de astronomie , de celule stem , de ozn-uri , de cosmos etc. Poate devin membru pe site-ul vostru .

8. In afara de “Muzica”, ce alta categorie din hobbydater iti face cu ochiul?

Cred ca tehnologie , celelalte sunt pentru mine niste domenii destul de comune si la indemana oricui. Poate si sectiunea de citeala si carti , un pic la filme si cam atat ,
am pasiuni destul de rare.

9. De ce aceasta categorie si nu alta?

Am ajuns suficient de matur incat sa ma plictiseasca de moarte presa mondena si minciunicile ei , poezia e deja … antichitate , concertele … ma epuizeaza … deci nu ma pasioneaza , sportul se face … nu se citeste , cultura ar mai fi ceva de vazut si poate sectiunea de obscuri si plictisiti , dar suna atat de EMO ca ma sperie . Nu vreau sa ma droghez peste 3 luni !!!

Andreea Mosoiu

Advertisements

4 thoughts on “Mihai Traistariu: “Si eu as vrea sa-mi gasesc pe site-ul vostru prieteni”

  1. pai nu am reactionat, daca mi-e imi place poezia nu inseamna ca si el ar trebui sa aiba aceiasi atitudine fata de acest subiect, in plus, daca reactionam la asta trebuia sa reactionez si pentru celelalte categorii, dar lasa Andi ca e de bine la tehnologie:)

  2. Pingback: Sondaj: La ce concert ai da o căruţă de bani să mergi? « Chestiuni telurice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s