Agenda concertelor rock din Bucuresti

Anul aceste se numera concertele. Numeose trupe rock vor concerta in Bucuresti si nu numai.

Astfel, The Toasters, trupa newyorkeza care a avut parte de o recunoastere international pe parcursul ultimilor 25 de ani, poposesc la Bucuresti pe 14 aprilie, in clubul Silver Church, insotiti de cei de la Deal’s Gone Bad din Chicago care isi promeaza amestecul de rocksteady, reggaes si ska.

Joi, 16 aprilie, dupa ora 20:00, la Hala, Vita de Vie va sustine un concert live alaturi de Betrayer si Jiji.

Pentru iubitorii rockului clasic, formatia Nazareth va sustine un concert in data de 26 aprilie 2009 in locatia HALA.

Trupa Americana Lividity, una dintre cele mai influente trupe din zona gore grind la nivel mondial, va sustine un concert alaturi de alte sase trupe la Bucuresti duminica, 26 aprilie, de la ora 19.00, in Fire Club.

La Sala Palatului, miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20.00, formatia Anathema (in formula completa dupa 15 ani) promite ca va face un concert de nota 10.

Iubitorii metalului sunt asteptati si la concertul celor de la Destuction – una din trupele aflate in top 3 european alaturi de cei de la Kreator si Sodom. Evenimentul va avea loc in clubul The Silver Churc, in data de 30 aprilie

Legende din Statele Unite ale Americii, dupa aproape 20 de ani de activitate, Vital Remains vor poposi in Romania alaturi de Hour of Penance, trupa revelatie in death metalul european al ultimilor ani. Conertle vor avea loc in Cluj in Irish&Music Pub (6 mai) si in Bucuresti in Studio Martin (7 mai).

PHOENIX concerteaza la Bucuresti in Amfiteatrul Mihai Eminescu, joi, 7 mai, la ora 20.00.

Pe 16 mai 2009, Depeche Mode va concerta in Parcul Izvor din capitala, in cadrul turneului mondial „Tour of the Universe 2009″. Biletele pentru Gazon A s-au epuizat, zona din fata scenei fiind in prezent sold-out. Au mai ramas disponibile bilete in categoriile 100, 120, si 360 lei (cele VIP).

Placebo concerteaza la Bucuresti in aceasta vara, la trei ani dupa show-ul de la Arenele Romane. Placebo canta pe 21 iunie la Romexpo, in cadrul turneului de promovare al viitorului lor album, pe care il vor lansa in 2009.

Santana va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania! Concertul va avea loc sambata, 4 iulie, in cadrul festivalului BESTFEST 2009.

T.V.A.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s